Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson, cookie-kat használ.

Bemutatkozás


"Kis csapatunk" tagjai 2006 óta munkaruha gyártás és értékesítésével foglalkoznak, mely tevékenységet különböző cégek kötelékében végezték.
Azonban sikerült ezeket a szakembereket egy csapatba tömöríteni és ezzel összehozni a tudást és a tapasztalatot.
Megalakult a REVANSTEX Kft., mely munkaruházat, munkaruha gyártás és forgalmazásával valamint védőfelszerelések értékesítésével foglalkozik. Cégünk törekszik a precizitásra, pontosságra, a vevők teljes körű kiszolgálására minőségi alapanyagok felhasználásával. Nem utolsó sorban, törekszünk kollégáink számára minél kellemesebb légkör kialakítására, mert valljuk, ha a dolgozó jó légkörben dolgozik és szereti amit csinál, a munkáján is meglátszik és számunkra ez nagyon fontos.
A jelenlegi konkurenciaharcok közepette, minőségi munkaruha alapanyagokkal, versenyképes árakkal, egyedileg választható színű és fazonú munkaruházattal, - melyeket saját varrodánkban készítünk - és szakértelmünkkel próbálunk kitűnni versenytársaink közül. Mi valóban segítünk partnereink számára egyedi arculat kialakításában, a munkaruha terén.
Célunk, hogy aki nálunk vásárol elégedett legyen mind a termékek minőségével, szolgáltatásainkkal, mind a vásárlás menetével.
Ezért bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal és szívesen segítünk! 
A megnövekedett érdeklődésre és a felgyorsult vásárlási szokásokra reagálva elindítottuk webshopunkat a munkaruhamost.com-ot, ahol több ezer termék közül választhatnak kedves partnereink, legyen az póló, galléros póló,  pulóver, kabát, védőeszköz, védőlábbeli,mellény, formaruha, sport ruházat, stb. Amennyiben kérdése merülne fel, vagy segítségre lenne szüksége, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:


E-mail: [email protected]

Telefon: +36 70/321-1508 (hétköznap munkanapokon 08:00-15:30-ig.)