Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson, cookie-kat használ.

Pénzvisszafizetési garancia

Nem lett jó a méret? Vagy csak meggondolta magát, esetleg mégsem tetszik annyira a termék? 

SEMMI GOND! Ezen ne idegeskedjen!

Jelezze nekünk a rendeléstől számított 14 napon belül, és mi visszafizetjük a termék árát, vagy amennyiben méretcserére van szükség, azt is könnyedén megoldjuk!

Ehhez nem is kell mást tennie:

Visszaküldés esetén
 • első lépés:  kérjük töltse ki a termék visszaküldési adatlapot amit az alábbi linken talál:
  https://www.munkaruhamost.com/index.php?route=account/return/add
  Az adatlapon jelölje be az egyéb okot, és írja bele a megjegyzésbe, hogy miért küldi vissza. Nyugodtan beírhatja a valós okot, ez nem befolyásolja a visszavételt, csak segít nekünk a termékeink, illetve szolgáltatásaink tökéletesítésében.

 • második lépés: Amennyiben a termék csomagolását kibontotta, kérjük csomagolja vissza az eredeti zacskójába amiben kapta, csomagold be, és jól zárja le a dobozt amiben visszaküldi. 

  Nagyon fontos: csak eredeti csomagolású terméket áll módunkban visszavenni, használt, kimosott terméket nem. Amennyiben ilyen termék kerül visszaküldésre, annak az árát természetesen nem térítjük vissza, illetve csak a szállítási és csomagolási költség előre utalása után tudjuk a használt terméket visszajuttatni, ellenkező esetben 30 napon belül megsemmisítjük. A csomagolási illetve szállítási költség ebben az esetben 3.500 Ft/csomag. 

 • harmadik lépés: Küldje vissza a csomagot a következő címre (a visszaküldés költsége ebben az esetben Önt terheli)

           REVANSTEX Kft.

           Munkaruhamost.com,

           8651 Balatonszabadi, Szabadság u. 20.

 • negyedik lépés: Innentől semmi más dolga nincs, mert legkésőbb 14 napon belül visszautaljuk Önnek a visszaküldött termék/ek teljes vételárát, és a vásárláskor a számlán feltűntetett egyéb költségeit (pl. szállítási költség).

 

Termék csere esetén

Ha nem lett jó a méret, vagy inkább másik termékre cserélné? ... ezt is megoldjuk!

Jelezze nekünk a megrendeléstől számított 14 napon belül az alábbi módon:

         Az adatlapon jelölje be a "Nem lett jó a méret” ablakot és írja bele a megjegyzésbe, hogy mekkora méretre szeretné kicserélni.

 • második lépés:  Kérjük várja meg míg a visszaküldött adatlap feldolgozásra kerül és munkatársunk jelentkezni fog és elmondja, mikorra várható a futár a cseretermékkel. 

 • harmadik lépés: Amennyiben a terméket kibontotta, kérjük csomagolja vissza az eredeti csomagolásba amiben megkapta, és jól zárja le a dobozt amiben visszaküldi. 

  Nagyon fontos: csak eredeti csomagolású terméket áll módunkban kicserélni, használt, kimosott terméket nem. Amennyiben ilyen termék kerül visszaküldésre annak az árát természetesen nem térítjük vissza és nem is cseréljük ki. Minden esetben dokumentáljuk a visszaérkezett áruk minőségét és amennyiben az használt illetve kimosott és nem az eredeti csomagolásban van abban az esetben az általunk már elküldött csereterméket kiszámlázzuk és csak a szállítási és csomagolási költség előre utalása után tudjuk a nálunk lévő használt terméket visszajuttatni, ellenkező esetben 30 napon belül megsemmisítjük. A csomagolási illetve szállítási költség ebben az esetben 3.500 Ft/csomag. 

 • negyedik lépés: A csereterméket átadjuk a futárszolgálatnak, melyről értesítést küldünk és a következő munkanapon várhatja is a futárt akinek az Ön által becsomagolt mérethibás terméket átadja, cserébe ő átadja Önnek az általunk küldött csereterméket . Amennyiben a csereszállításnál utánvételes fizetést jelölt meg, ennek összegét is a futár felé kell kifizetni.
  A csereszállítás összege: bruttó 2.500 Ft,-/csomag.