Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.

Pénzvisszafizetési garancia

Nem lett jó a méret? Vagy csak meggondoltad magad, esetleg mégsem tetszik annyira? 

SEMMI GOND! Ezen ne idegeskedj!

Jelezd nekünk a rendeléstől számított 14 napon belül, és Mi kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát, vagy amennyiben méretcserére van szükséged, azt is könnyedén megoldjuk!

Ehhez nem is kell mást tenned:

Visszaküldés esetén
 • első lépés:  kérlek töltsd ki a termék visszaküldési adatlapot amit az alábbi linken találsz:
  https://www.munkaruhamost.com/index.php?route=account/return/add
  Az adatlapon jelöld be az egyéb okot, és kérlek írd bele a megjegyzésbe, hogy miért küldöd vissza. Nyugodtan beírhatod a valós okot, ez nem befolyásolja a visszavételt, csak segít Nekünk a termékeink, illetve szolgáltatásaink tökéletesítésében.
 • második lépés:
  Amennyiben a terméket kibontottad, kérlek csomagold vissza az eredeti zacskójába amiben kaptad, csomagold be, és jól zárd le a dobozt amiben visszaküldöd. 

  Nagyon fontos: csak eredeti csomagolású terméket áll módunkban visszavenni, használt, kimosott terméket nem. Amennyiben ilyen termék kerül visszaküldésre, annak az árát természetesen nem térítjük vissza, illetve csak a szállítási és csomagolási költség előre utalása után tudjuk a használt terméket visszajuttatni, ellenkező esetben 30 napon belül megsemmisítjük. A csomagolási illetve szállítási költség ebben az esetben 3.500 Ft/csomag. 
 • harmadik lépés: Küld vissza a csomagot a következő címre (a visszaküldés költsége ebben az esetben Téged terhel)

  REVANSTEX Kft. Munkaruhamost.com
  8651 Balatonszabadi Szabadság u.20.
 • negyedik lépés: Innentől semmi más dolgod nincs, mert legkésőbb 14 napon belül visszautaljuk Neked a visszaküldött termék/ek teljes vételárát, és a vásárláskor a számlán feltűntetett egyéb költségeidet (pl. szállítási költség).

 

Termék csere esetén

Ha nem lett jó a méret vagy inkább másik termékre cserélnél ezt is megoldjuk!

Jelezd nekünk a megrendeléstől számított 14 napon belül az alábbi módon:

 • első lépés:  kérlek töltsd ki a termék visszaküldési adatlapot amit az alábbi linken találsz:
  https://www.munkaruhamost.com/index.php?route=account/return/add
  Az adatlapon jelöld be a Nem lett jó a méret” ablakot és kérlek írd bele a megjegyzésbe, hogy mekkora méretre szeretnéd kicserélni.
 • második lépés  Kérlek várd meg míg a visszaküldött adatlap feldolgozásra kerül és munkatársunk jelentkezni fog és elmondja, mikorra várhatod a futárt a cseretermékkel. 
 • harmadik lépés: Amennyiben a terméket kibontottad kérlek csomagold vissza az eredeti zacskójába amiben kaptad, csomagold be és jól zárd le a dobozt amiben visszaküldöd. 

  Nagyon fontos: csak eredeti csomagolású terméket áll módunkban kicserélni, használt, kimosott terméket nem. Amennyiben ilyen termék kerül visszaküldésre annak az árát természetesen nem térítjük vissza és nem is cseréljük ki. Minden esetben dokumentáljuk a visszaérkezett áruk minőségét és amennyiben az használt illetve kimosott és nem az eredeti csomagolásban van abban az esetben az általunk már elküldött csereterméket kiszámlázzuk és csak a szállítási és csomagolási költség előre utalása után tudjuk a Nálunk lévő használt terméket visszajuttatni, ellenkező esetben 30 napon belül megsemmisítjük. A csomagolási illetve szállítási költség ebben az esetben 3.500 Ft/csomag. 
 • negyedik lépés: A csereterméket átadjuk a futárszolgálatnak, melyről értesítést küldünk és a következő munkanapon várhatod is a futárt akinek az általad becsomagolt mérethibás terméket átadhatod cserébe ő átadja Neked az általunk küldött csereterméket . Amennyiben a csereszállításnál utánvételes fizetést jelöltél meg ennek összegét is a futárnak kell kifizetned.
  A csereszállítás összege:   2.500 Ft/Bruttó/csomag

 

Amennyiben kérdésed merülne fel vagy segítségre lenne szükséged kérlek fordulj hozzánk az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

 

Ügyfélszolgálat:

Tel.: +36 70 321-1508
E-mail: ugyfelszolgalat@munkaruhamost.com