Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.

Stresszmentes ajánlatunk cégeknek

Neked is csak fejfájást okoz a munkaruhák, védőeszközök, pólók beszerzése kollégáid, munkatársaid számára? 

  • Nem tudod pontosan mire is lenne szükség, hogy megfelelj a munkavédelmi előírásoknak de az üzletben az eladó nem tud segíteni?
  • Nem tudod a munkavégzésetekhez milyen anyagú munkaruha a legmegfelelőbb?
  • Azon agyalni melyik kollégának milyen méret lesz a jó?
  • Ha nem lett jó a méret mehetsz vissza kicserélni?
  • Szeretnél rá céglogót de azt máshol tudják csak megoldani?
  • Garanciális probléma lépett fel de mindenki csak másra mutogat?

Kiszámoltad már, hogy mennyi időbe, energiába és pénzbe kerül ez Neked illetve vállalkozásodnak?

Mi ezeket szeretnénk Neked megspórolni azzal, hogy  komplex megoldást nyújtunk
ezekre a problémákra úgy, hogy közben ki sem kell lépned az irodából.

Amit nyújtani tudunk számodra:


Ha nem tudod pontosan vagy csak nem vagy biztos benne semmi baj, nem lehet mindenki  munkavédelmi szakember. Kollégáink több éves tapasztalat alapján segítenek kiválasztani céged munkaköréhez leginkább alkalmas munkaruhákat és védőeszközöket.

Személyes felkeresés, amennyiben jobban szereted a személyes megbeszéléseket, kollégánk személyesen ellátogat hozzád egy előre megbeszélt időpontban, hogy mindenben segítségedre legyen a munka- és védőruházat terén.( ez a szolgáltatásunk csak abban az estben érhető el ha minimum 10 kollégádat szeretnéd ellátni védőeszközzel illetve munkaruhával)

Gyors árajánlat adás, a több-kevesebb elvén ami ebben az esetben azt jelenti, hogy minél több fajta terméket rendelsz tőlünk annál nagyobb kedvezményt biztosítunk az amúgy is kedvező árainkból.

Díjmentes méretsor, hogy ne legyen a méret zsákbamacska, megszabadítunk a szenvedéstől ami a megfelelő méret kitalálásával jár, mivel díjmentesen méretsort biztosítunk melyeket kollégáid nyugodtan felpróbálhatnak így nem lesz a méret zsákbamacska.

Igény szerint egyedi munkaruha legyártása céged arculatára szabva ha szeretnéd, hogy céged ki tűnjön a tömegből akkor lehetőséged van munkatársaidat egyedi színösszeállítású munkaruhába öltöztetni, amit céged arculatára szabva készítünk el és a munkavégzésetekhez igazítva „szerelünk” fel.( ez a szolgáltatásunk egyszeri fazononként minimum 5db munkaruha megrendelése esetén érvényes)

Feliratozási lehetőség, a munkaruhákat céged logójával illetve igény  szerint felirattal látunk el, ami történhet hímzéssel vagy szitanyomással. Nem gond ha a logo nem áll rendelkezésre vektoros formában elég csak egy .Jpeg formátum a többit mi megoldjuk.

Méret szerinti csomagolás: igény szerint a megrendelt termékeket név szerint csomagoljuk le, ezzel időt spórolunk, megkönnyítjük a kiosztást és minimálisra csökkentjük az ezzel járó stresszt és ezért semmilyen plusz költséget nem számolunk fel.

Minden jó ha a vége jó: a név szerint lecsomagolt termékeket céged telephelyére vagy egy előre megadott címre szállítjuk személyesen vagy futárszolgálat segítségével.

6 hónap garancia : termékeinkre 6hónap teljes körű garanciát vállalunk amennyiben a termék rendeltetésszerűen volt használva csak küld vissza Nekünk a többit mi elintézzük.


Látod, ilyen egyszerűen is meg lehet oldani a beszerzést illetve az esetleges garanciális problémákat, könnyedén, stresszmentesen és nem utolsó sorban extra kedvezményekkel.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, nincs is más tennivalód mint az alábbi elérhetőségeink bármelyikén felvenni velünk a kapcsolatot.

Ennek a menete a következő:

Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeink bármelyikén:

Telefonszám:     +36-70-321-1508

e-mail: info@munkaruhamost.com

Fontos! Amennyiben e-mailben veszed fel velünk a kapcsolatot kérlek mindenképp írd bele az e-mailbe a telefonszámodat amin kollégáink kereshetnek illetve -ha van  ilyen- akkor egy idővallumot, hogy hány órától hány óráig hívhatnak.

Ezután kollégáink felveszik az adatokat illetve felmérik az igényt és átadják üzletkötő kollégáink egyikének aki keresni fog téged egy előre megbeszélt időpontban, hogy mindent konkrétan átbeszélhessetek.

Neked csak ennyi dolgod lesz, a többit Mi elintézzük.

Köszönjük ha bizalmadat belénk fekteted és reméljük minél előbb Partnereink széles körében tudhatunk Téged is.


Üdvözlettel:

Csősz Balázs
ügyvezető