Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson, cookie-kat használ.

FULL SERVICE ajánlatunk cégeknek

Önnek is csak fejfájást okoz a munkaruhák, védőeszközök és pólók beszerzése kollégái, munkatársai számára?

  • Nem tudja pontosan mire is lenne szükség, hogy megfelelj a munkavédelmi előírásoknak de az üzletben az eladó nem tud segíteni?
  • Nem tudja, hogy a munkavégzéshez milyen anyagú munkaruha a legmegfelelőbb?
  • Azon agyal melyik kollégának milyen méret lesz a jó?
  • Ha nem lett jó a méret, vissza mehet kicserélni?
  • Szeretne a ruhákra, védőeszközökre céglogót, de azt máshol tudják csak megoldani?
  • Garanciális probléma lépett fel de mindenki csak másra mutogat?

Kiszámolta már, hogy mennyi időbe, energiába és pénzbe kerül ez önnek illetve vállalkozásának?

Mi ezeket szeretnénk önnek megspórolni azzal, hogy  komplex megoldást nyújtunk
ezekre a problémákra úgy, hogy közben ki sem kell lépnie az irodából.


Amit nyújtani tudunk az Ön számára:


Ha nem tudja pontosan, vagy csak nem biztos benne semmi baj, nem lehet mindenki  munkavédelmi szakember. Kollégáink több éves tapasztalat alapján segítenek kiválasztani cége munkaköréhez leginkább alkalmas munkaruhákat és védőeszközöket.

Személyes felkeresés, amennyiben jobban szereti a személyes megbeszéléseket, kollégáink személyesen ellátogatnak önhöz egy előre megbeszélt időpontban, hogy mindenben a segítségére legyenek a munka- és védőruházat terén. ( ez a szolgáltatásunk csak abban az estben érhető el, ha legalább 10 kollégáját szeretné ellátni védőeszközzel illetve munkaruhával)

Gyors árajánlat adás, a több-kevesebb elvén ami ebben az esetben azt jelenti, hogy minél több fajta terméket rendel tőlünk, annál nagyobb kedvezményt biztosítunk az amúgy is kedvező árainkból.

Díjmentes méretsor, hogy ne legyen a méret zsákbamacska, megszabadítjuk a szenvedéstől ami a megfelelő méret kitalálásával jár, mivel díjmentesen méretsort biztosítunk melyeket kollégái nyugodtan felpróbálhatnak, így nem lesz a méret zsákbamacska.

Igény szerint egyedi munkaruha legyártása az Ön cége arculatára szabva ha szeretné, hogy cége kitűnjön a tömegből.  Lehetősége van munkatársait egyedi színösszeállítású munkaruhába öltöztetni, amit cége arculatára szabva készítünk el és a munkaterületekhez igazítva „szerelünk” fel. ( ez a szolgáltatásunk egyszeri fazononként minimum 10 db. munkaruha megrendelése esetén érvényes)

Feliratozási lehetőség, a munkaruhákat az Ön cége logójával ill. igény  szerint felirattal látunk el, ami történhet hímzéssel vagy szitanyomással. Nem gond ha a logó nem áll rendelkezésre vektoros formában elég csak egy ".jpeg, .jpg, .png" formátum, a többit mi megoldjuk.

Méret szerinti csomagolás szolgáltatásunkkal a megrendelt termékeket a kollégáinak név szerint csomagoljuk le, ezzel időt spórolunk, megkönnyítjük a kiosztást és minimálisra csökkentjük az ezzel járó stresszt. Ezért semmilyen plusz költséget nem számolunk fel.

Minden jó ha a vége jó: a név szerint lecsomagolt termékeket cége telephelyére vagy egy előre megadott magyarországi címre szállítjuk személyesen vagy futárszolgálat segítségével.

6 hónap garancia : termékeinkre 6 hónap teljes körű garanciát vállalunk, amennyiben a termék rendeltetésszerűen volt használva. Gond esetén csak küldje vissza nekünk, a többit mi elintézzük.


Látja, ilyen egyszerűen is meg lehet oldani a beszerzést illetve az esetleges garanciális problémákat, könnyedén, stresszmentesen és nem utolsó sorban extra kedvezményekkel.

Ha felkeltettük érdeklődését, nincs is más tennivalója mint az alábbi elérhetőségeink bármelyikén felvenni velünk a kapcsolatot;


Telefonszám: +36-70/321-1508

E-mail: [email protected]

 

Fontos!

Amennyiben e-mailben veszi fel velünk a kapcsolatot, kérjük mindenképp írja bele a levélbe a telefonszámát, amin kollégáink kereshetik illetve -ha van  ilyen- akkor egy időpontot, hogy hány órától hány óráig hívhatják.

Ezután kollégáink felveszik az adatokat illetve felmérik az igényt és átadják üzletkötő kollégáink egyikének aki felkeresi Önt egy előre megbeszélt időpontban, hogy mindent konkrétan átbeszélhessenek.

Önnek csak ennyi a dolga, a többit mi elintézzük.Köszönjük ha megtisztel minket bizalmával és reméljük minél előbb partnereink széles körében tudhatunk Önt is.


 

Üdvözlettel:

Csősz Balázs
ügyvezető